carro dissa choklad?? woot?

tjoo, är astrött. har haft en chilldag och umgåtts med några polare (anton, onni, rebecka, linn, carro, fanny, jyri och julle). vi chilla typ hos anton sen drog jag, onni, anton, linn och rebecka till mig och kolla nån kass film ett tag.. sen for jag, anton och onni och basta...efter det stack jag till anton ett tag igen och kom hem för cirkus 30 minuter sen.. fick höra att carro inte är sugen på choklad som förvånar mig som fan eftersom det enda hon äter är choklad? :b
är för trött för att komma på något att rita så ritade bara något, c är carro som inte vill ha choklaaaad ^^,

asd

snowboard fever!!111

tjaa gubbs n grabbs, här sitter jag hemma hos mig med an2n och är 7kt sugen på att åka snowboard!!!!!! var nyss ute på gården och prova n00b-brädan. andra gången jag provar så är inte så talangfull ännu :D (A)
Vill fara till pullinki som fan nu direkt, ska dit på måndag! har lovat mig själv att åka svarta pisten minst engång med bräda, vill också träffa skogsbävern som sägs leva i pullinkis djupa skogar ;<!




ps an2n som fotograf, och jyri är bäst (måste tydligen muta mina läsare för att fortsätta) :P

tjoo, kvällens posé innan läggdags.

moro folket, seppo här igen. Sitter och lyssnar på chillmusik och ska nog sova snart, chillar lite i daTTastolen sådär bekvämt. kommer kanske lite efterblivna och onödiga blogginlägg men det är nog bara nu i början :DD
chillposé
asdfasdf

chillkväll

moro ni som dyrkar mig! har varit och gymmat nu såhär skönt på kvällen, sen en bastu efteråt. grymt skönt, så borde alla leva. bjuder på lite bilder från kvällens underverk.
asd@ gym

asdasd@ bastu ofc!

guitar hero stekztáh_-

TJA GIBBAR GH HOS AN2N, äger ph3tt! muse - assassin på expert! jag, an2n, jyri, carro, fanny, lina och julia!!asfd

numero 2 inlägg!

tja, har lite bråttom! lånade an2ns cykel och cyklade hem i samma fart som skogsturkarna! tror ni det tog länge?! naeee typ 5 sekunder!! tänkte flexxa till det lite och cykla på huvudet men fick fan snuten efter mig!! gömmer mig i hideout nu och väntar på att min biff alá mozzarella ska bli klar, 7 minuter i mikron T_T... krockade nästan med en bil pga mitt illegala speedrace med mig själv! fifan.. måste käka snabbt å sen gitta till an2n igen,, ciao!! bjuder på en bild där jag drar snuten med cykel:

tja, har lite bråttom! lånade an2ns cykel och cyklade hem i samma fart som skogsturkarna! tror ni det tog länge?! naeee typ 5 sekunder!! tänkte flexxa till det lite och cykla på huvudet men fick fan snuten efter mig!! gömmer mig i hideout nu och väntar på att min biff alá mozzarella ska bli klar, 7 minuter i mikron T_T... krockade nästan med en bil pga mitt illegala speedrace med mig själv! fifan.. måste käka snabbt å sen gitta till an2n igen,, ciao!!    bjuder på en bild där jag drar snuten med cykel:

tJa dETtA kuNGeN BlogG1!

haista folket, detta är allas gud seppos blogg! är hos an2n och chiLlAR! Vi SkA LaGa skÄgGbIFff .. åt gOdiZ iDaG HeHEEAHeHEHeh SUg på dEn NI!!!!!!! ^_^ blir väll bASTu Ikv... fifan! och gym, pressa på som fan!! rIkTigT käNNa rÖvsveTTet rinna ner för låren!!!11oneoneone



gg, nu är bloggen igång, håll utkik för edits! !! !! ! !!111oneoneone!!